Кой е най-търсеният кадър от екипа на Слави Трифонов? Не, не

...
Кой е най-търсеният кадър от екипа на Слави Трифонов? Не, не
Коментари Харесай

Най-търсеният кадър от екипа на Слави се оказа не кой да е, а Ванката

 Кой е най-търсеният кадър от екипа на Слави Трифонов? Не, не е остроумният сценарист Иво Сиромахов. Нито надареният актьор Краси Радков.

Не са най-известните музиканти в България - " Ку-ку бенд “! Оказа се, че след новината за рухването на " Шоуто на Слави “ всички желаят Ванката!

Реквизиторът е получил към този момент няколко оферти от разнообразни излъчвания, а обещаваната заплата била даже по-висока от тази, с която Дългия го глезеше дълги години.

По информация на " Галерия “ Иван Атанасов получава към 2500 лв. в " Шоуто на Слави “, където го играе момче за всичко. Неслучайно Ванката се счита за един от най-богатите служащи на Дългия.

Той успявал да спести над 1500 лв. всеки месец, живеел непретенциозно и заради неналичието на семейство харчел малко.

Според източници от екипа на предаването Атанасов имал близо 300 000 лв. на влог в банката и от дълго време е можел да напусне шоуто. Ванката обаче е един от най-верните чиновници на Слави и точно това го прави толкоз скъп кадър.  " Няма задача, която да му възложиш, и да не бъде изпълнена. Приема всичко на живот или гибел. Шефът може да се гъбарка с него в шоуто, само че постоянно доста го е уважавал “, разказват негови сътрудници.

През годините Ванката се трансформира допълнително от реквизитор за предаването. Слави често го включваше в скечовете поради комичния му външен тип и по детски недодялано държание. В знак на признателност за дългогодишната вярна работа Дългия даже му подари ария. Трифонов напълно спонсорира парчето " Писна ни от овце “, което Ванката записа дружно с Краси Радков.

И не щеш ли лансирането му през годините не е било ненужно. Днес, когато " Шоуто на Слави “ върви към своя край и огромна част от екипа ще остане без работа, реквизиторът Иван Атанасов е най-спокоен за бъдещето си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР